Rondom de uitvaart werken we samen met verschillende partners die allen hun eigen specialisme hebben. Hieronder treft een overzicht van een aantal van deze partners. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen of de website van de partner bezoeken. 

Asbestemming:

Ballonverstrooiing:

Wij van Laatste Vlucht willen u kennis laten maken met de mogelijkheid van asverstrooiing per ballon. Dit is een mooie, sfeervolle en vredige manier om afscheid te nemen van uw dierbare. Hoog over het land zweeft de as van uw dierbare in een heliumballon naar de wolken. Op grote hoogte komt de as vrij en wordt meegenomen door de wind, die de as verspreid over de wereld. Het enige afscheid waarbij je omhoog kijkt…

Meer info: http://www.laatstevlucht.nl/ 


Nazorg:

Digitale Nazorg:

Beschik jij over apparatuur met daarop dierbare data maar kun je daar niet meer bij? Wil jij kunnen beschikken over mooie en persoonlijke herinneringen of noodzakelijke informatie zoals contacten of documenten voor de afwikkeling van diverse zaken? Digitale Nazorg verzorgt dierbare data door de inhoud van computers, telefoons, USB-sticks, geheugenkaarten en zelfs navigatiesystemen toegankelijk te maken. Niet alleen bij een defect, ongeluk of ramp maar ook voor nabestaanden.

Meer info: http://www.digitalenazorg.nl of kijk hier voor de brochure.

Rouwverwerking kinderen:

Wanneer je afscheid moet nemen van iemand van wie je houdt, een plek of situatie nooit meer hetzelfde zal zijn ontstaat er een periode van rouw. Rouw is een gezonde en normale reactie op dit verlies. Kinderen rouwen net als volwassenen bij overlijden of een echtscheiding.

Meer info: http://www.coach4kidz.nl 


Bijzonder vervoer:

Uitvaarttruck en Uitvaart frame 

Stijlvol rouwvervoer naar de laatste rustplaats door heel Nederland en België met een professionele Amerikaanse RouwTruck. Er kunnen eventueel 4 passagiers meerijden. Desgewenst mag een nabestaande de truck zelf besturen. Men heeft de keuze uit met/zonder overkapping en met/zonder gordijntjes. 

Meer info: http://www.rouwtruck.nl