Om de naamsbekendheid te verhogen wordt onderstaande advertentie in de online media geplaatst.

 

Ardesch Uitvaartbegeleiding stelt zich voor.

 

 

Ja, laat ik dat doen. Het is tijd om mij voor te stellen. Mijn naam is Diana Ardesch – Lindeboom en ik ben in 1975 geboren te Dalfsen, in de Hooislagen. Daar ben ik op de boerderij opgegroeid waar ik het leuk vond om mijn ouders mee te helpen op het land of met de dieren. Mijn lagereschooltijd heb ik doorgebracht op CBS Sjaloom te Ankum om vervolgens naar de mavo in Dalfsen te gaan. Na de opleiding voor doktersassistente ben ik bij een huisarts aan het werk gegaan.

Sinds 1998 woon ik samen met André Ardesch, uit Dalmsholte, in de driehoek tussen Dalfsen, Lemelerveld en Heino. Inmiddels zijn we alweer ruim 17 jaar getrouwd en wonen we samen met onze twee kinderen en onze dieren met veel plezier in het bos. Na vele jaren gewerkt te hebben als doktersassistente, heb ik de opleiding tot uitvaartbegeleider gevolgd. De aanleiding hiervoor is dat ik persoonlijk heb ervaren dat het goed voelt om als nabestaande nog iets voor de overledene te kunnen betekenen. Als dit goed geregeld is, dan kun je goed op het afscheid terugkijken en dat is zo belangrijk voor het verwerken van het verdriet. Vanuit mijn eigen ervaringen wilde ik ook iets voor anderen kunnen betekenen op dit gebied.

Na een gedegen voorbereiding hebben wij medio 2017 ‘Ardesch Uitvaartbegeleiding’ opgericht en inmiddels hebben wij mogen meemaken hoe waardevol het is om een uitvaart samen met de nabestaanden van A tot Z te regelen. Toegankelijk voor iedereen. Veel mensen denken dat ze de uitvaart moeten laten regelen door de partij waarbij ze verzekerd zijn, maar dit is een misverstand. Iedereen is vrij om te kiezen en wat betreft de kosten, daar zijn wij heel helder over. Nadat de nabestaanden hun wensen kenbaar hebben gemaakt krijgen zij een gespecificeerde prijsopgaaf zodat vooraf precies bekend is wat ze kunnen verwachten.

Stel je voor…

Ja, stel je voor… dat er afscheid van je genomen moet worden. Hoe stel jij je dat afscheid voor? Al eens over nagedacht? Het zijn lastige vragen, die ons doen beseffen dat ons leven eindig is. Om hierover helderheid te geven voor de nabestaanden, is het goed om vooraf je eigen wensen ten aanzien van je uitvaart te bespreken en op papier te zetten. Hier hebben wij een speciaal wensenformulier met allerlei vragen voor gemaakt dat je zelf kunt invullen en kunt bewaren. Dit wensenformulier is te downloaden vanaf onze website www.ardeschuitvaartbegeleiding.nl of bel even 0572-794 520 zodat wij een formulier kunnen toesturen of even langs komen brengen.

 

Wij komen graag “over de brug”.