Ardesch Uitvaartbegeleiding draait in basis om Diana Ardesch en wordt ondersteund door haar man André Ardesch. Ze hebben een aantal partners om zich heen verzameld om te zorgen voor een goede uitvaart.


Diana

Na jaren gewerkt te hebben als doktersassistente en triagist heeft ze zich laten omscholen voor uitvaartverzorgster. Ze is een heel gewone en echte Sallander. Geboren en opgegroeid in Dalfsen op een boerderij. Sinds 1998 samen wonend in Heino en in 2000 getrouwd met André. Moeder van 2 kinderen.

'Ik hou ervan om met een open blik het contact met iemand aan te gaan. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. Het luisteren naar het verhaal en daarop inspelen. Mensen op hun gemak stellen en de rust bewaren. Een sfeer maken waarin je in vertrouwen je uit kunt spreken en dat is zo belangrijk als je met rouw en verlies te maken hebt.'

 

André

Is in het dagelijks leven werkzaam als senior lead engineer bij een technisch productie bedrijf dat allerlei oplossingen levert voor boven en naast de snelwegen. André stuurt een engineeringsteam aan dat verantwoordelijk is voor de ontwerpen van deze producten. Zelf is André van huis uit een elektronica engineer met een afgeronde HBO opleiding. 

Daarnaast is André lid van het Kwaliteit Arbo & Milieu team dat zich bezig houdt met normen zoals de kwaliteitsnorm ISO9001. 

In zijn vrije tijd is André nog actief lid bij de volgende verenigingen / commissies:

- Buurtvereniging "de Veldslovers", penningmeester

- Klankbord groep Gymnasium Celeanum Zwolle, lid

- Beroepenveldcommisie Saxion Hogeschool Enschede, lid

Voor Ardesch Uitvaartbegeleiding zal André op de achtergrond bezig zijn met administratie, inkoop, automatisering, etc.